Oficjalnie za to, że mniej niż 50 procent (licząc w kosztach) części było wytwarzane w Glashutte. Nieoficjalnie z tego powodu, iż Muhle chciało się związać z Sellitą, a nie z ETĄ.
Samo życie : )
Hej, witam ponownie na forum! Po dłuższej nieobecności wracam do Kamratów z zerowym kontem Nawet nie wiedziałem że zostałem usunięty (dawniej Entwistle 100) Ostatnio przerzuciłem się na gitary basowe ale chyba znowu pobawię się zegarkami bo je łatwiej ukryć. Jak przytargałem drugi bas do domu żona mi zbladła. Co do samego Glasfjutte to goni z nim teraz mój kolega, nawet go rozkręcałem co by sprawdzić czy jest oryginalny . Bardzo fajny, kolega dokupił nawet pasek z muhle
Pozdrawiam
Michał
Poniżej efekt sprzedaży kilku czasomierzy:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2010-10-13, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#26 Wysłany: 2010-10-13, 11:13
O! Nie wiedziałem, że to Twój kolega. Niech mu się dobrze nosi.
Co od usuwania kont. No cóż. Maile powysyłane były, dotarły, info na forum było. Trzeba było być na bieżąco.