Teraz Zarząd wraz z Tajną Lożą ją usuną, ponieważ wyniki są niezgodne ze wstępnymi założeniami. Znaczy, przypadkowa społeczność dokonała przypadkowego wyboru, a rolą Przewodniej Siły jest nakierowywać ciemny ludek na Jedynie Słuszne tory zegarków mechanicznych
Kacie Rudlfie - czyń powinność, usuń wątek, napisz że w głosowaniu wyszło że nie chcą nowego działu, a autorom - po banie
Pies czy kot?: pies
Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3547 Skąd: Warszawa
#26 Wysłany: 2010-09-04, 09:52
I łazanki na pożegnanie
sergserg [Usunięty]
#27 Wysłany: 2010-09-04, 10:41
ALAMO napisał/a:
sergserg napisał/a:
Ankieta zakończona, co dalej?
Teraz Zarząd wraz z Tajną Lożą ją usuną, ponieważ wyniki są niezgodne ze wstępnymi założeniami. Znaczy, przypadkowa społeczność dokonała przypadkowego wyboru, a rolą Przewodniej Siły jest nakierowywać ciemny ludek na Jedynie Słuszne tory zegarków mechanicznych
Kacie Rudlfie - czyń powinność, usuń wątek, napisz że w głosowaniu wyszło że nie chcą nowego działu, a autorom - po banie
Myślę, że nie będzie tak źle. Pewnie będzie druga ankieta "Czy akceptujesz wyniki pierwszej ankiety?"
Blaz [Usunięty]
#28 Wysłany: 2010-09-04, 12:12
Albo: czy zgadzasz się, że ankieta nie spełniała od początku oczekiwań Partii...
Nie bójta się wójta, kumotrze Sergserg. Nie było mnie wczoraj na forum, więc mam spamu do odczytania w ilości kilkaset sztuk i jak to ogarnę to założę odpowiedni dział. U nas nie kizi - opóźnienie może sięgać góra kilku dni, a nie kilku miesięcy czy kilku lat.
Nie zauważyłem ankiety (myślami jestem tylko przy Projekcie 2011), ale jestem ZA (parę sztuk mam, jak poszukam w szpejach jeszcze parę z Mexicoplatz się znajdzie)...
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2010-09-04, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
sergserg [Usunięty]
#30 Wysłany: 2010-09-04, 12:50
Blaz napisał/a:
U nas nie kizi - opóźnienie może sięgać góra kilku dni, a nie kilku miesięcy czy kilku lat.