#1 Wysłany: 2015-10-12, 19:00 Zakup Seiko skx009k - pomoc
Witam wszystkich uzytkowników , jestem nowym członkiem waszego forum , moja rejestracja zwiazana jest z samym problem który opisze na dole , ale nie martwcie się będe się pojawiał jeszcze , zawsze jestem chętny na nowe doswiadczenia z zegarkami : )
A więc zamierzam kupić Seiko skx009k , sam zegareczek strasznie mi się spodobał , ale nigdzie nie moge przeczytać informacji na temat jego mechanizmu ..
Mam dwa pytanka :
1.Ile ten zegarek ma -/+ tolerancji na dobę
2.Jak go zdejmę to ile będzie chodził bez załozenia na rekę ?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#7 Wysłany: 2015-10-13, 17:26
Posłuchaj Doriana: kupuj na kajdanie, który jest wbrew pozorom całkiem przyjemny w obejściu. Miałem już ze trzy razy skx'a 007 i wiem co mówię... Teraz czekam na kolejnego Oczywiście na bransolecie.
Poza tym.... Seiko to jest to... I tyle w temacie.
Dziękuje za podpowiedzi , z tego co sami mi podpowiadaliście uznałem (i znalazłem ) Seiko SKX007 , który jak udało mi się zauwazyć na forum jest cenionym zegarkiem , oczywiscie zegarek ten jest na bransolecie.
Cena zegarka 1000zł , uwazacie za słuszna ?
Okej.
A więc to tyle ile musiałem wiedzieć w tym temacie , jak już przybędzie do mnie Seiko będę musiał się pochwalić nim w jednym z waszych załozonych tematów
Dziękuje za wszystkie pomocne komentarze gdyby nie wasza pomoc trafiłbym w bagno
A więc zdecydowałem się na na seiko 007 na kajdanie , kupiłem na allegro za równo 1000zł ( oczywiscie nowy , nie powystawowy , zaufany 100% użytkownik ) .
Uwazam ze dobrze postąpiłem wybierając ten model .. jak już dostane mój zegarek , zanotuje moje wrazenia