Może niekoniecznie tańsze, bo przecież to trzeba jakoś uszczelnić mimo braku zakręcania, czyli chyba jakoś lepiej niż przy zakręcanej koronce. Może w drugą stronę - gwint z czasem bywa zawodny no i jednak odkręcanie za każdym razem może dla niektórych być uciążliwe Jakby chcieli oszczędzić to by zrobili wr 100
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11670 Skąd: Łódź
#81 Wysłany: 2015-10-06, 13:11
A czy tam ta koronka dość mocno się odciąga?
Zdarzyło mi się w innym zegarku nieświadome odciągnięcie koronki przy zdejmowaniu ciasnego odzienia, musiałem jakoś niefortunnie zaczepić materiałem, nitką czy jakoś tak. Zobaczyłem później jak sprawdzałem godzinę bo się przestawiła
A co by było jakbym wlazł tak do wody
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
A czy tam ta koronka dość mocno się odciąga?
Zdarzyło mi się w innym zegarku nieświadome odciągnięcie koronki przy zdejmowaniu ciasnego odzienia, musiałem jakoś niefortunnie zaczepić materiałem, nitką czy jakoś tak. Zobaczyłem później jak sprawdzałem godzinę bo się przestawiła
A co by było jakbym wlazł tak do wody
Mocno się nie odciąga i do tego dość ciężko. Nie wyciągniesz jej tak łatwo przez przypadek.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos