Strasznie podoba mi sie ten zegarek. Przyznam, ze kupilem go glownie dlatego, ze cena byla korzystna i chcialem sprawdzic co to za zwierz. A teraz stal sie moim ulubionym zegerkiem obok Tunczyka
Oba fajne.
Sumo miałem, nawet w tym kolorze. Tarcza i bezel Szoguna nawet bardziej mi się podobają ale wskazówka godzinowa już mniej. Tylko dlaczego tytan? Niby mniejsza waga to zaleta ale akurat wolę odwrotnie. No i koronka na 4-tej jednak wygodniejsza.
Ciężki wybór ale chyba jednak Sumo
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14453 Skąd: Gliwice
#9 Wysłany: 2015-09-19, 19:57
Co do masy- mam tak samo Ale koronka w Sumo może i lepiej pasuje do dość smukłej linii zegarka, ale jak dla mnie jest średnio wygodna przy ustawianiu czasu (w Hexie jest na 10.30 i jest jeszcze gorzej)- wolę standardowo na trzeciej
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-09-19, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Oba fajne.
Sumo miałem, nawet w tym kolorze. Tarcza i bezel Szoguna nawet bardziej mi się podobają ale wskazówka godzinowa już mniej. Tylko dlaczego tytan? Niby mniejsza waga to zaleta ale akurat wolę odwrotnie. No i koronka na 4-tej jednak wygodniejsza.
Waga jest zdecydowanie piorkowa, mozna zapomniec sie ze ma sie zegarek na reku
Na poczatku troche dziwnie mi bylo, ale szybko sie przyzwyczailem. Shogun jest wlasnie inny od wiekszosci nurkow Seiko przez ta koronke. Mi sie podoba taka zmiana i wcale nie jest niewygodna w zaden sposob