diverofobia, ale ostatni wzór też miałby być pomarańczowy
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
diver [Usunięty]
#21 Wysłany: 2015-09-14, 18:32
ja tylko napisałem że ten na focie by mi podszedł, a tamte inne to jakbyś miał sekundnik czerwony, kalendarz albo indeksy- a tak to mi nie pasuje , ale to mój gust
diverofobia, masz rację. Widzisz na fotce , że mam brązowy pasek z niebieskim szyciem więc lubię ekstrawagancję albo takie ekslerymenty które nie wszystkim się podobają.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-14, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
diver [Usunięty]
#23 Wysłany: 2015-09-14, 18:44
o gustach nie dyskutuję i nie krytykuję, mogę tylko napisać co mnie się podobuje
ale ja chyba konserwa jestem (wiesz vintage i te sprawy)
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29457 Skąd: KrK
#26 Wysłany: 2015-09-14, 19:08
diverofobia napisał/a:
a ja raczej białą też w oczy włazi i pasuje do wskaz i chrono
Chrono jest srebrne.
#27 Wysłany: 2015-09-14, 19:14
Dorian06 napisał/a:
diverofobia napisał/a:
a ja raczej białą też w oczy włazi i pasuje do wskaz i chrono
Chrono jest srebrne.
okej ale białe do srebrnego też pasuje i do indeksów iiii. no taki mój gust klasyczny
wypowiedziałem swoją opinię i nie chcę kornelowi wątku przejmować, pozdro
Ostatnio zmieniony przez diver 2015-09-14, 19:16, w całości zmieniany 1 raz