Witajcie. Oczywiście nie jesteśmy tutaj dlatego, że nie lubimy KMZiZ. Każdy z nas ma tu różne podejście do tej sprawy, ale wszyscy zgadzamy się co do jednego: wiedzę o zegarkach powiększaliśmy i powiększamy dzięki KMZiZ. I od ponad roku dzięki GMT. Ale czas było po prostu coś zrobić jeśli zaczęło się dziać coraz gorzej w kwestii różnych decyzji i odpowiedzialności za nie.
Felek: ja się nie dziwię, że dostałeś ostrzeżenie. Przypominanie o tak wstydliwej sprawie jest nieludzkie.
andre [Usunięty]
#92 Wysłany: 2009-08-07, 21:52
Zeby jasnosc była to kiepskie zdanie mam o klubie jako o klubie a nie o klubowiczach bo jest masa ludzi ktorych niezwykle cenie a i jest tez grono ludzi ktorych po prostu lubie ,za styl postów ,wiedze poczucie humoru itd.
Dział radziecki uważam za najbardziej cywilizowany z bandą naprawde fajnych chłopaków.No cóz sam mam małego fioła na punkcie ruskich.
Sa też ludzie ktorych nie lubie i wiem ze w realu też by mnie wk.....i.
Domysla sie ktos po za tym kto kryje sie pod nickiem "Nimue"? Ja chyba wiem i m.......troche byłem zaskoczony.No ale zawsze jest to "chyba"więc 100% pewnosci nie mam.
Blaz [Usunięty]
#93 Wysłany: 2009-08-07, 22:15
andre napisał:
Zeby jasnosc była to kiepskie zdanie mam o klubie jako o klubie a nie o klubowiczach bo jest masa ludzi ktorych niezwykle cenie a i jest tez grono ludzi ktorych po prostu lubie ,za styl postów ,wiedze poczucie humoru itd.
Dział radziecki uważam za najbardziej cywilizowany z bandą naprawde fajnych chłopaków.No cóz sam mam małego fioła na punkcie ruskich.
Sa też ludzie ktorych nie lubie i wiem ze w realu też by mnie wk.....i.
Domysla sie ktos po za tym kto kryje sie pod nickiem "Nimue"? Ja chyba wiem i m.......troche byłem zaskoczony.No ale zawsze jest to "chyba"więc 100% pewnosci nie mam.
Masz rację. Tu nie chodzi o ludzi jako całość, bo gdyby wszyscy byli tacy niekulturalni, to by nie było tak dobrej atmosfery na tym - naszym - forum.
Ja także się domyślam kim jest Nimue, ale również pewności nie mam. Pewność mogą mieć admini KMZiZ, bo już teraz wiem na pewno, że admin jest w stanie sprawdzić IP.
A poważniej - wszyscy wiemy że KiZi bez "społecznościowo obrzydliwych handlarzy złomem" jakim jest całe podforum o sowietach po prostu by zdechło... Były takie okresy (sprawdzałem!) że 80% ruchu robili koledzy z "sowietów"...Pozostałe 10% robiły "Rolexy od cioci z Ameryki co potrzebują wyceny", 5% "W Klubie/jaki zegarek/stringi z trąbą" ...
wahin napisał:
Czy zauważyliście, że w Klubie pojawia się coraz więcej postów ze sprzętem AGD i RTV.
Klub rozwija się i wytycza nie tylko nowe trendy zegarkowe, ale i kuchenno - domowe.
Istne koło gospodyń wiejskich
Ale to felkowa prowokacja! Felek jest znany spamer, jak się nie mógł wyżyć w zegarkach bo go tłamsili - to poszedł w rynek !
I ta osobiście uważam, że zabicie wątku o papierze toaletowym było poniżej pasa ...
andre [Usunięty]
#95 Wysłany: 2009-08-07, 22:59
Ale to był wątek poniżej pasa
Blaz [Usunięty]
#96 Wysłany: 2009-08-07, 23:02
andre napisał:
Ale to był wątek poniżej pasa
I dokładnie o to chodziło. Gdy zobaczyłem zamieszczone poglądowe zdjęcia przez chyba Tsukiego (te zupełnie na końcu) to w końcu dowiedziałem się co to znaczy udana puenta.
pralke kupiłem naprawde-dzis juz miała chrzest
i piszcie kto to ten nimue
Ubrania całe?
Są duże podejrzenia co do tego, że Nimue jest klonem innego usera i to nam znanego, ale myślę, że póki są to podejrzenia, a nie pewność, to publicznie lepiej tego nie pisać. Prywatnie to oczywiście co innego.
Są duże podejrzenia co do tego, że Nimue jest klonem innego usera i to nam znanego, ale myślę, że póki są to podejrzenia, a nie pewność, to publicznie lepiej tego nie pisać. Prywatnie to oczywiście co innego.
Oj dałbyś ty Piotrowi (broń mnie marsistowski Boże, nie idzie mi o Staruszka!) spokój - baty zebrał w paru wątkach, przeszedł reinkarnację, może przeszedł też na buddyzm (po stylu nie widać) ...
A na serio - proponowałem żeby ignorować. Ale oczywiście niektórzy chcieli sprawdzić granicę człowieczeństwa... Dla mnie to lewe konto, i tyle. A im więcej pyskuje - tym bardziej wiedziałbym czyje, gdyby nie to że całkiem na serio włożyłem go do ignorowanych...
Oj dałbyś ty Piotrowi (broń mnie marsistowski Boże, nie idzie mi o Staruszka!) spokój - baty zebrał w paru wątkach, przeszedł reinkarnację, może przeszedł też na buddyzm (po stylu nie widać) ...
A na serio - proponowałem żeby ignorować. Ale oczywiście niektórzy chcieli sprawdzić granicę człowieczeństwa... Dla mnie to lewe konto, i tyle. A im więcej pyskuje - tym bardziej wiedziałbym czyje, gdyby nie to że całkiem na serio włożyłem go do ignorowanych...
Jakiemu Piotrowi, bo nie kojarzę?
Felek, w PW Ci napiszę.
no juz wiem,dzieki ale jesli to prawda,to myslicie ze działał
pod przykryciem bractwa?
Blaz [Usunięty]
#105 Wysłany: 2009-08-07, 23:54
Nie, nie sądzę. Tam po prostu jest taki bałagan, że to się da ukryć. Zresztą kiedyś w temacie "Rozmawiamy z adminem" napisałem czy można mieć dwa konta jednocześnie, bo przez przypadek wypatrzyłem taką sytuację. Coś odpowiedzieli? Nic, kompletnie się tym nie zainteresowali.