Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#1 Wysłany: 2010-08-30, 10:00 Stalowy "badziewiak" czyli Poljot de luxe w STALI
Kilka dni temu zanabyłem takiego oto Poljota de Luxe w stalowej kopercie, dobrze znany wszystkim zegarek napędzany werkiem 2209 na 23 kamykach.
Jak powszechnie wiadomo te badziewne zegarki sprzedawane są na wiaderka
Zegarek dotarł do mnie w takim stanie.
Dzisiaj jest już po SPA , otrzymał nowy pasek a także polerowanie koperty i prostowanie uszu, nowe szkiełko a także delikatne mycie tarczy.
I wygląda teraz tak
Edyta
Pomroczność jasna , czy cóś nie wiem skąd mi się "napisał" 2308, już poprawiłem na właściwy
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-08-30, 10:12, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#6 Wysłany: 2010-08-30, 11:04
ALAMO napisał/a:
Się dotnie z kartonu najwyżej Svedos
A za stalowca to wiesz co masz zrobić, a jak nie to ci mój brat powie
Gratuluję nabytku. Tak się zastanawiam, czemu te stalowe de luxy chodzą na allegro taniej niż te złocone, w sumie to ja wolę te stalowe, bo koperta niezniszczalna
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#14 Wysłany: 2010-08-30, 19:57
Aronus napisał/a:
Tak się zastanawiam, czemu te stalowe de luxy chodzą na allegro taniej niż te złocone, w sumie to ja wolę te stalowe, bo koperta niezniszczalna
Tym lepiej dla nas Można wyrwać jeszcze coś po przystępnej cenie
Chociaż ja za mojego salowego zapłaciłem niemało ale mój to ideał ,muszę zrobić przy nim jeszcze malutką poprawkę i pokażę fotki
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!