Tak, zegarki to głównie męska biżuteria, ale co z damkami- co dawać na prezent?
A gdyby tak wybadać, czy taki projekt w ogóle miałby rację bytu i jeśli tak, to coś więcej zainicjować?
Wstępne założenia proponowałbym trochę pod prąd- rozmiar zegarka w miarę mały, obowiązkowo mechaniczny.
??? Co ty na to, sarmato?
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
yyy...
W tym roku kupowałem trzy babońskie zegarki. Każdy był ( i musiał być) z innej parafii. Dziś dostałem zamówienie na kolejny. Niemal spadlem z krzesełka, kiedy usłyszałem wymagania.
Z babońskim się nie uda moim zdaniem...
A jeszcze z mechanicznym
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#3 Wysłany: 2015-08-04, 20:58
Z_bych napisał/a:
yyy...
W tym roku kupowałem trzy babońskie zegarki. Każdy był ( i musiał być) z innej parafii. [...] Niemal spadlem z krzesełka, kiedy usłyszałem wymagania.
Przechodziłem przez to samo - też uważam że się nie uda...
Z_bych napisał/a:
Takie rzeczy tylko w Erze
+1500
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-08-04, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
100 kobiet, które mają TAKI SAM ZEGAREK I WIEDZĄ O TYM?
Paaaaaany... To albo trzeba mieć mieć mniej niż 16 lat albo mieć bardzo niewiele do czynienia z kobietami
Albo - baaardzo dużo pieniędzy
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#9 Wysłany: 2015-08-06, 08:42
Pewne sukienka
#10 Wysłany: 2015-08-06, 09:01
sukienki to w tamtym związku Z_bychu nosi
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.