Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#17 Wysłany: 2015-07-14, 11:10
w tym zegarku nic sie nie broni; wirtualna marka, tyle ze nie nalezy do Guangzhou Best Timepieces Ltd., a do Swatcha, wiec nagle 4100 polskich krolow jest ok? no nie jest.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#20 Wysłany: 2015-07-14, 13:31
beceen napisał/a:
wiec nagle 4100 polskich królów
ale Waszmości na klepaku PLN nie ma króla ani puna dychu książę siedzi dopiero na dwudychu król urzęduje - tak że 205 polskich królów wychodzi...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#21 Wysłany: 2015-07-14, 14:09
beceen napisał/a:
w tym zegarku nic sie nie broni (...)
Oj tam- koperta się błyszczy, jest dziurbilion, pasek jak z krokodyla i jeszcze napisali, że zwis mejd- dla sporej części rodaków właśnie tak ma wyglądać dobry/markowy/prestiżowy zegarek
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-07-14, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2013 Posty: 3218 Skąd: LDZ
#25 Wysłany: 2015-07-14, 23:49
Cytat:
Nie da się ukryć, że największe wrażenie robi jednak tarcza
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale serio? :shock
Rubicon, którego recenowałeś jakiś czas temu ma tarczę, którą możnaby przypisać temu samemu "artyście". A i tak wypada lepiej i ma jedno zero mniej przy cenie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#27 Wysłany: 2015-07-15, 08:48
tomaczo napisał/a:
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania
BTW - taki dziurawiec a jaki ruch na forum wygenerował W najbliższym czasie na blogu i forum recenzje już nie dla ZiP - tym razem zegarki przyszły od dystrybutora z przeznaczeniem publikacji w dziale recenzje i blogu a nie dla portalu
następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania
Ja już proponowałem nie raz - mogę wysłać coś do recenzji i nie oczekuję pozytywnych ocen Pewnie sporo osób też bez problemu coś wyśle i poczyta Tutaj raczej problemem będzie brak mocy przerobowej niż brak tematów do recenzji.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Maras68 [Usunięty]
#29 Wysłany: 2015-07-15, 09:11
tomaczo napisał/a:
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania
Jeszcze jako uzupełnienie poprzedniego posta - mamy na forum dwóch producentów i dwóch dystrybutorów zegarków, delikatnie mówiąc nieco bardziej interesujących od tego Covera, Słonik jest wiarygodnym partnerem i pokazał, że pisze solidne recenzje, głowy oczywiście nie dam, ale sądzę, że dałoby radę załatwić trochę materiału do testów, bo to w końcu obopólna korzyść.