oficjalna witryna, dodatkowe opylanie na e-bayu, i drobne wpadki, które wcześniej nie miały miejsca t.j. niedokręcony element, czyli niedbałość montażu, obgryziona krawędź pilota niedawno recenzowanego co wprowadziło Słonia w osłupienie, to symptomy podobne jak bywało w MQJ czy Tao Internat. a i w Parnisie nie rzadkie - brak kontroli jakości, jak widać na załączonym obrazku kolegii
oficjalna witryna, dodatkowe opylanie na e-bayu, i drobne wpadki, które wcześniej nie miały miejsca t.j. niedokręcony element, czyli niedbałość montażu, obgryziona krawędź pilota niedawno recenzowanego co wprowadziło Słonia w osłupienie, to symptomy podobne jak bywało w MQJ czy Tao Internat. a i w Parnisie nie rzadkie - brak kontroli jakości, jak widać na załączonym obrazku kolegii
Nie chcę wchodzić w szczegóły ale pierniczycie Hipolicie
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Maras68 [Usunięty]
#18 Wysłany: 2015-07-04, 11:16
a to już czas pokaże przy kolejnych zamówieniach...
A ja nigdy nie płaciłem przy EMSie czyli statystycznie szansa na ominięcie zasieków jest
Maras68 napisał/a:
oficjalna witryna, dodatkowe opylanie na e-bayu
Łooo paniie, jak on sprzeda kilkanaście-kilkadziesiąt zegarków miesięcznie to już jest masówka? Wszystkie Gerlachy składa jeden człowiek a chłopcy sprzedają chyba trochę więcej - ich produkty to też masówka? Trochę jakby mała ta wielkość próby, żeby wyciągać takie wnioski.
Maras68 napisał/a:
symptomy podobne jak bywało w MQJ czy Tao Internat. a i w Parnisie nie rzadkie - brak kontroli jakości
Szacun jeśli z różnych wad w 3 egzemplarzach różnych zegarków wyciągasz wniosek - "masówka i brak kontroli jakości" Nie wspominam nawet o tym, że część tych wad może być efektem przebycia kilku tysięcy kilometrów.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-07-04, 15:45, w całości zmieniany 1 raz