Koronka przy nakrecaniu chodzi bardzo ciezko, przy ustawianiu godziny rowniez.
Z tylu widac jakis wystajacy drucik - podejrzewam, ze to sprezyna bebna? Nie wiem, zielony jestem w tym temacie. Zegarek chodzi przez kilka minut i potem staje. Zobaczcie sami:
To co wystaje to sprężyna zapadki, i generalnie wygląda to na odkręconą/źle złożóną zapadkę. Nie blokuje bębna po nakręceniu. Jeśłi to tylko to, to kilka minut roboty. Chyba że np. pękła, no to bracie gorzej
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#7 Wysłany: 2015-07-02, 19:29
Prosta sprawa, troche tylko sie zastanawialem jak umiejscowic te sprezynke pod zapadka, ale jak sie okazalo mozna to zrobic tylko w jeden sposob
#8 Wysłany: 2015-07-02, 23:00
muchacho_,
Pierwsze koty za płoty.
Maras68 [Usunięty]
#9 Wysłany: 2015-07-04, 09:09
...swoją drogą Tisiel zaczyna się bawić w masówkę, i będzie tego typu uchybień pewnie coraz więcej, że nie wspomnę recenzowanego niedawno z obdartą na krawędzi kopertą
...nie ma to jak pierwsze wykonanie sprzed lat paru, mojego mam od MircaAricana, i mimo iż używka - to jaka - pierwsza klasa, a chód wzorowy wtedy im zależało, wchodzili na rynek...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-07-04, 09:11, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#10 Wysłany: 2015-07-04, 09:50
Może to się stało w transporcie, paczka chyba mocno rzucali bo karton byl w jednym miejcu mocno zgnieciony. Na szczescie cale pudelko bylo wylozone gąbką więc do zadnego mechanicznego uszkodzenia dojsc nie moglo. Srubka od zapadki mogla sie poluzować od wstrząsów
Tak czy owak jestem bardzo zadowolony, zegar na żywo wymiata. Na moją łapę idealna garnitura