Dziękuję za dobre słowo Szymon
W obecnej formie chyba ciężko byłoby wpasować tą dwójkę, aby była w jakimś fajnym rozmiarze i dobrze wyglądała na koszulce kornel91, a przynajmniej ja tak to łapię.
Można by natomiast dać jakiegoś jednego gadzinę, np. tego:
Oczywiście ostateczną formę można doszlifować, ta z wyżej jest tylko z innych ustawień skanera, ale jeżeli ktoś korzysta na co dzień s photoshopa lub innych podobnych, to na pewno jest w stanie bez kłopotów wycisnąć więcej z rysunku.
Postaram się też jeszcze dzisiaj po pracy dodać Navigatora do wglądu
_________________ "Postepuj zawsze właściwie. Da to satysfakcję kilku ludziom, a resztę zadziwi".
Ostatnio zmieniony przez planB 2015-06-17, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
Wprawdzie możliwe, że bardziej na najbliższą koszulkę forumową pasowałby motyw żaby, ale fajny jest ten projekt nawigatora.
Z oddaniem odcieni szarości może być różnie (choć nie znam się na druku na koszulkach), to może ewentualnie czarno-biały wzór z "uproszczonym" cieniowaniem?
Mam nadzieję, że planB się nie obrazi, że zmodyfikowałem jego rysunek
Szymon [Usunięty]
#85 Wysłany: 2015-06-17, 21:02
gryson,
Nie no.. jasne że do przeniesienia na koszulkę trzeba zbinaryzować. Tamto poglądowo wrzucone było
Nie widzę problemu gryson Szymonkornel91
Jeżeli przypadł Wam do gustu Navigator, to mam na niego jeszcze jeden pomysł z nieco innym akompaniamentem i jak starczy wolnego czasu, to postaram się go jak najszybciej zrealizować, bo baza już jest
_________________ "Postepuj zawsze właściwie. Da to satysfakcję kilku ludziom, a resztę zadziwi".