ALAMO, powiem tak: wiele ludzi jak zobaczyło, że jest na normalnej bransolecie, to się mocno zirytowało (wiesz, o kim piszę ). Ja im powiedziałem, że będzie dopasowana, bo już na Was psy wieszali, że z projektu to tylko koperta została. W związku z tym, ja zdecydowanie polecam iść w dopasowaną
no jeżeli Flati chce żeby mu na jesieni w Zgierzu wszyscy robili PIU PIU PIU to niech odstępuje od dopasowanej
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-05-28, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Dwa miesiące trwało zanim zrobili matryce i wykonali ogniwka wszystkie, a potem kombinowali przez 2 tygodnie z końcowym ogniwem żeby pasowało do koperty. To teraz co zrobili jest czwarte albo piąte i niby że już pasi.
Mamy już pudełka do nich