A w tej większej 42 kopercie od nawigatora też planujecie dać wersję z nakładanymi indeksami?
Zobaczymy jak się przyjmie limitka - ja k na marinę to dość mało konserwatywna stylistyka Ale już raz się wystraszyliśmy sami siebie, że duża data to będzie za duże novum, i awaryjnie zrobiliśmy też klasycznego Batorego - skutek jest taki że sprzedają się 8:1 dla duzęj daty
Pies czy kot?: kot
#1475 Wysłany: 2015-05-18, 10:44
ALAMO napisał/a:
prezesso napisał/a:
A w tej większej 42 kopercie od nawigatora też planujecie dać wersję z nakładanymi indeksami?
Zobaczymy jak się przyjmie limitka - ja k na marinę to dość mało konserwatywna stylistyka Ale już raz się wystraszyliśmy sami siebie, że duża data to będzie za duże novum, i awaryjnie zrobiliśmy też klasycznego Batorego - skutek jest taki że sprzedają się 8:1 dla duzęj daty
Przyjmie. Ja sobie juz zeby ostrze. Pewnie Parnisa Portugalca sie wtedy pozbede.
Cos wiecej na temat cena/dostepnosc?
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1476 Wysłany: 2015-05-18, 10:48
Dzie ta lista zapisów na limitkie jest, dawać mie tu!
Ale... czy una nie miała być z szklanym deklem?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused