goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#396 Wysłany: 2015-03-09, 10:16
revolta napisał/a:
DB
O Lum-Teka Ci chodzi?
Tak, nieduży, 40mm. Ale porównanie jest dla tych, co sie śmieją że damka W porónaniu z Monsterem czy SKX wcale nie przegrywa rozmiarami
A dla takich z przerośniętym przedramieniem jest wersja 45mm, to musi budzić szacunek
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
A dla takich z przerośniętym przedramieniem jest wersja 45mm, to musi budzić szacunek [/quote
Co mi z tym DB może dlatego e patrzyłem na swój nadgarstek, no ale na twoim dobrze sie To prezentuje
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
na prośbę jednego z kolegów
zdjęcia totalne KSF ale na usprawiedliwienie mam to że atakowały mnie dwa głodne koty
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Boff chciał porównać Sławę lodówkę z innymi zegarkami, więc na szybko wrzucam (przepraszam za jakość, kalkulatorowi po zmroku wyrastają zęby, obrasta sierścią i nie chce robić dobrych zdjęć...)
Porównałem je z zegarkami, które widziałeś na żywo na spocie + z Mołnią kieszonkową dla złapania skali.
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.