#1 Wysłany: 2015-04-29, 20:06 Pasek do tulłoczyka
Chłopaki, podpowiedzcie coś.
Koń jaki jest, każdy widzi:
Czarna guma fabryczna jest bardzo fajna, miękka i się nie kurzy, ale trochę dla mnie za długa... No i gubi się fajny kształt czarnej koperty.
Chciałbym pasek w innym kolorze niż czarny. Wiem, wiem, aż prosi się o pamarańczowy, jakoś tak:
Sęk w tym, że pomarańczowego nie chcę - maratac ma pomarańczowe bonetto i jest miód, nie zamierzam tego na razie zmienać.
Myślałem o jakimś piaskowym, pustynnym nylonie... najlepiej grubym, dwuczęściowym zulu. Tylko.... czy to dobry pomysł? No i skąd ewentualnie wziąć taki pasek? Ebaja mam przejrzanego, znane mi sklepy mniej więcej też. Nic ciekawego nie znalazłem.
Ewentualnie jakiś "light blue"? Tylko znowu, skąd?
Wolałbym fajną gumę, ale uszy to 24mm - wszelkie borealisy/obrisy odpadają.
Budżet - 150 zł to totalny max, isofrane odpada.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-04-29, 20:12, w całości zmieniany 1 raz
To chyba ja pierwszy na forum kupiłem taki pasek, znam je doskonale.
Pomarańczowy jeszcze daje radę, ale niebieski już taki sobie, zresztą pisał o tym i prezesso i Tomek.
To chyba ja pierwszy na forum kupiłem taki pasek, znam je doskonale.
Pomarańczowy jeszcze daje radę, ale niebieski już taki sobie, zresztą pisał o tym i prezesso i Tomek.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Maciek tylko coś od Nicka. Ma taką "gumową" skórę. Przestebnować ją na któryś z kolorów (dałbym błękitny/niebieski, bo go mało) i będzie super. Coś jak u mnie