Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1222 Wysłany: 2015-04-20, 21:22
Podziękował
Majonez jest specyficzny. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu.
-Jest z mosiądzu, który dosyć szybko dziadzieje
-Jest wielki (chociaż bardzo dobrze układa się na nadgarstku)
-Jest brzydki
Mi się bardzo podoba, to mój pierwszy i na razie jedyny zegarek z mosiężna kopertą. Jedyne co mogę mu zarzucić to szkiełko z pleksi, w takim toolwatchu przydałby się jednak szafir, najlepiej taki jak w Twoim Stenku
No to i ja coś wstawię (skoro już aktualizacja pudełka była)
Zdjęcia są jakie są, bo światło sztuczne (jak się okazuje mam oświetlenie mieszkania niekompatybilne z robieniem zdjeć ;/ )
PUDEŁKO 1
PUDELKO 2
PUDEŁKO 3
Jeszcze się coś wala w pudełku u Janka na Tarchominie i mam skitrane jeszcze kilka rusków w stanie agonalnym
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-20, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 65 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19269 Skąd: TST
#1224 Wysłany: 2015-04-20, 21:29
muchacho_ napisał/a:
Podziękował
Majonez jest specyficzny. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu.
-Jest z mosiądzu, który dosyć szybko dziadzieje
-Jest wielki (chociaż bardzo dobrze układa się na nadgarstku)
-Jest brzydki
Mi się bardzo podoba, to mój pierwszy i na razie jedyny zegarek z mosiężna kopertą. Jedyne co mogę mu zarzucić to szkiełko z pleksi, w takim toolwatchu przydałby się jednak szafir, najlepiej taki jak w Twoim Stenku
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1225 Wysłany: 2015-04-20, 21:34
Woytec napisał/a:
Dzięki
Miałem kiedys fazę na coś w brązie i byłem całkiem blisko kliknięcia ale właśnie ta pleksa zaważyła
Powiem tak, bez szczurka to byłaby świetna cena za ten zegar. Niestety wysyłka jest Fedexem, przez co szczurek gwarantowany i cena wtedy robi się trochę mniej ciekawa. Jednak tak czy siak jestem bardzo zadowolony bo miałem "fazę" na mosiądz i w 100% ja zaspokoiłem. Teraz czekam jeszcze na forumowego Żabola