czytając na szybko na małym monitorze zamiast literki "t" wydawało mi się że jest tam inna literka z najbliższej jej okolicy i się nieźle zdziwiłem że z Deco taki kozak i bez krępacji wypisuje takie deklaracje
a sam zegarek jak to Citizen - rewelka tyle że kolorystycznie nie do wszystkiego będzie pasował
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
no ok, ale w sweterku do TŻ to sobie w zaciszu własnego domu można pochodzić na ulicy to lekka siara byłaby
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#7 Wysłany: 2015-04-15, 12:01
etam, samiec alfa nie boi się oranżów ani różóf :D
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
dlatego Ty ich unikasz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#9 Wysłany: 2015-04-15, 12:31
Nie robia na mnie wrażenia
Ale za to mogę nie uniknąć jednego Latlera przy najbliższej okazji
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused