Witam zamierzam kupić tego Tissota z aukcji poniżej. Jak myślicie czy ten zegarek jest oryginalny ? Gościu sprzedaje zegarki po dziwnie niskich cenach moim zdaniem.
Witam zamierzam kupić tego Tissota z aukcji poniżej. Jak myślicie czy ten zegarek jest oryginalny ? Gościu sprzedaje zegarki po dziwnie niskich cenach moim zdaniem.
Zauważ, że ta super niska cena to jest licytacja i zostało jeszcze 3 dni.
Cierpliwości
Tak wiem że to licytacja i cena się może jeszcze zmienić ale sprzedawca większość swoich zegarków wystawia na licytację i zegarki warte np. 1400pln sprzedaje za połowę ceny...
Zauważ, że ta super niska cena to jest licytacja i zostało jeszcze 3 dni.
Cierpliwości
Tak wiem że to licytacja i cena się może jeszcze zmienić ale sprzedawca większość swoich zegarków wystawia na licytację i zegarki warte np. 1400pln sprzedaje za połowę ceny...
Generalnie Tissot jest jedną z najczęściej podrabianych marek.
Jeśli kupować Tissota, to ja bym tylko od autoryzowanego dystrybutora kupował. Czy to z Polski czy zagranicy (bo może być taniej sprowadzić)
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#10 Wysłany: 2015-04-15, 09:11
goTomek napisał/a:
PPD nie narzeka, więc chyba oryginalny był
Nie zna się
Zaraz pewnie siądzie z lupą i będzie porównywał
Szymon [Usunięty]
#11 Wysłany: 2015-04-15, 09:16
Tomek napisał/a:
goTomek napisał/a:
PPD nie narzeka, więc chyba oryginalny był
Nie zna się
Zaraz pewnie siądzie z lupą i będzie porównywał
Musiał dać niską cenę bo za wyższą pocioranego bym nie wziął
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-15, 09:16, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#12 Wysłany: 2015-04-15, 11:23
sam jesteś pociorany
Wspaniały kolega GoldBoy szanuje zegarki i nie miałby nigdy u siebie pocioranego zegarka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Szymon [Usunięty]
#13 Wysłany: 2015-04-15, 11:35
Ratler Wściekły I napisał/a:
sam jesteś pociorany
Wspaniały kolega GoldBoy szanuje zegarki i nie miałby nigdy u siebie pocioranego zegarka
Istnieje szansa, że ktoś przed szanownym kolega GoldBoyem nie poszanował.
W każdym razie bezel porysowany jest.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#14 Wysłany: 2015-04-15, 11:38
W prawdziwych Tissotach nie ciurają się bezele, to kalumnia rzucona na dobre imię marki, musi podrupka
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#15 Wysłany: 2015-04-15, 11:45
Tomek napisał/a:
W prawdziwych Tissotach nie ciurają się bezele, to kalumnia rzucona na dobre imię marki, musi podrupka
Wspaniały kolega GoldBoy nigdy nie sprzedałby nikomu podrupki, ba nawet nie miałby takowej
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.