Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2010-08-17, 14:34
Już gdzieś te fotki widziałem, ktoś wcześnie podawał linki, ale dobrego nigdy za wiele, dzięki Zinajda.
#3 Wysłany: 2010-08-17, 14:45
Ciekawe czy całe forum zebrane razem mogłoby pochwalić się takimi zbiorami? A właśnie padł kiedyś pomysł o jakąś wystawę zegarków ludzi z chinawatches? Ja chętnie bym coś dał od siebie i na taką wystawę się pisał i na pomoc przy niej również (gdyby była w Poznaniu) Większość z Nas o takich zegarkach może marzyć..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#8 Wysłany: 2010-08-17, 18:13
Motyla noga,ale kolekcja Fajny ten cedzaczek ochronny.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#12 Wysłany: 2010-08-17, 23:14
No i znowu nie będę mógł spać !!!
Widziałem już zdjęcia z tej wystawy, ale teraz po kolejnym obejrzeniu ich znowu sobie uświadomiłem jaką malutką kroplą jest moja kolekcja wśród morza radzieckich zegarków.
No ale na pocieszenie zawsze mogę spojrzeć na moją Rakietę w kamieniu, której nie ma ani Phill, ani Gordon
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#14 Wysłany: 2010-08-17, 23:33
Na tej wystawie zielona też była, to są w większości (może wszystkie ?) zegarki jednego kolekcjonera: http://photofile.ru/users/ussr-watches/
Tylko na tej stronie widziałem fotki kamiennej rakiety - zielonej i brązowej.
Oprócz tych dwóch jest jeszcze jedna - moja
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!