Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#1624 Wysłany: 2015-03-05, 21:10
Ksześ, przy tej kwocie zakupu, koszt wysyłki to i tak mały pikuś.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#1625 Wysłany: 2015-03-05, 21:58
Nie wydaje mi się, zeby te koszty wysyłki były przesadnie duże- wysyłki z USA/Zachodniej Europy to zazwyczaj ok. 30-50$, chyba tylko Chińczycy 'rozpieszczają' nas darmowym airmailem
Nie wydaje mi się, zeby te koszty wysyłki były przesadnie duże- wysyłki z USA/Zachodniej Europy to zazwyczaj ok. 30-50$, chyba tylko Chińczycy 'rozpieszczają' nas darmowym airmailem
Machu, airmail z Chin nie jest darmowy, tylko wliczony w cenę. Wiem bo wiem.
Android ma duże obniżki na niektóre modele zegarków, np automat na Miyocie 9015 za 99$,
tryciak za 99$, tylko że bakteria, ale za te pieniądze naprawdę warto.
Do niektórych modeli dają za free etui podróżne na trzy zegarki
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#1630 Wysłany: 2015-03-06, 08:05
JohnSmith, w sumie racja Niemniej i tak kosztuje raczej kilka $ a nie kilkadziesiąt, bo przy cenach wielu tamtejszych zegarków inaczej by sie nie opłacało wysyłać
A Andki fajne, tylko patrz punkt wyzej- wysyłka 55$ o ile dobrze kojarzę...
Android ma duże obniżki na niektóre modele zegarków, np automat na Miyocie 9015 za 99$,
tryciak za 99$, tylko że bakteria, ale za te pieniądze naprawdę warto.
Do niektórych modeli dają za free etui podróżne na trzy zegarki
A ten tryciak za 99$ na bakterii to jaki? Bo nie mogę znaleźć...
JohnSmith, w sumie racja Niemniej i tak kosztuje raczej kilka $ a nie kilkadziesiąt, bo przy cenach wielu tamtejszych zegarków inaczej by sie nie opłacało wysyłać
A Andki fajne, tylko patrz punkt wyzej- wysyłka 55$ o ile dobrze kojarzę...
Zależy czym ślesz. Szybciej drożej, wolniej taniej. Kupowałem rzeczy w Chinach, gdzie cena tamtejsza, za rzecz, była dużo niższa od kosztów przesyłki, a i tak było taniej niż u nas...