Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#57 Wysłany: 2015-02-20, 10:09
Strach się pytać o kolejkę (długość jej) u (Woj)Ciecha - ale chyba muszę sie odważyć, bo: cuda, panie - cuda ...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#58 Wysłany: 2015-02-20, 14:47
Klamerki WojCiechowe miażdżą za każdym razem
Fazi, śpiesz się, bo i kolejka zawija się kilka razy, to jeszcze wczoraj mistrz o mało nie stracił swojego narzędzia pracy
A do mua takie przyszły
Nie wiem co sobie myślałem zamawiając, nie dość że nie wiem do czego, to jeszcze długie, jak nie przymierzając ta kolejka do naszego mistrza kowalskiego
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#59 Wysłany: 2015-02-20, 15:09
goTomek,
Ale te gumy ISOpodobne zawsze długie są. Moja do Armidy też dość długaśna jest że oprawie 2x mogę nadgarstek owinąć
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#60 Wysłany: 2015-02-20, 15:47
Szymon napisał/a:
Ale te gumy ISOpodobne zawsze długie są.
Wiadomo - na piankie.
goTomek napisał/a:
Nie wiem co sobie myślałem zamawiając, nie dość że nie wiem do czego, to jeszcze długie, jak nie przymierzając ta kolejka do naszego mistrza kowalskiego
Też nie wiem, ale ten błekitny jest genialny!
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."