#1 Wysłany: 2009-09-29, 02:19 KOSZULKI POLO Z LOGO FORUM Pierwsza edycja
Uwaga
Zbieram zapisy na koszulki z logo Forum. Wstępnie logo będzie wyglądać tak:
Na plecach dodatkowo znane wszystkim motto hotwaxa:
</span><table width="90%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center"><tr> <td><span class="genmed"><b>Cytat:</b></span></td> </tr> <tr> <td class="quote">No swiss No China No russia No germany - Only Watches - World Wide Watches</td> </tr></table><span class="postbody">
Hotwax dzisiaj po południu poda dokładny koszt koszulki, wszyscy chętni proszę są o wpis w tym temacie, dane do wysyłki na PW do hotwaxa po otrzymaniu jego nru konta.
Pozdrawiam
SM
<span style="color: green">Hej mam adres strony firmy która robi odzież z nadrukami są polo i t-shit oraz nawet pidżamy
Cena jest uzależniona
-ilości napisów nadrukowanych i ich rozmiaru
-ilości koszulek i ich jakości na prawdę duży wybór kolorystyczny i jakości matriałów.
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2009-09-29, 09:30
...jak już wczoraj pisałem, jakoś dziwnie wygląda zestawienie z przodu "China Watches" z tyłu ...no china...
...może tylko motto. Z przodu na piersi z lewej strony World Wide Watches, natomiast z tyłu rozwinięcie No swiss No China No russia No germany - Only Watches - World Wide Watches wszystko pisane czcionką maszynową (czy jak to tam się nazywa - taką jak na maszynie do pisania )
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#6 Wysłany: 2009-09-29, 09:44
Maxio napisał:
...jak już wczoraj pisałem, jakoś dziwnie wygląda zestawienie z przodu "China Watches" z tyłu ...no china...
...przychylam się - z taką nazwą możemy odstraszać reklamodawców - skazujemy się tylko na Bisseta .....i Polporę
Jak już założymy ....stowarzyszenie
World Wide Watches
No swiss No China No russia No germany - Only Watches - World Wide Watches
...i jakis symbol zegarka.....
Pozdrówka
Grzech
Arek [Usunięty]
#7 Wysłany: 2009-09-29, 09:56
Grzesiek ma rację. No i druga sprawa, to na koszulkach typu polo, napis na plecach będzie się wg mnie kiepsko komponował. Lepiej na t-shirtach to zrobić, jeśli ma być całe motto.
Również wydaje mi się że polówka i duży napis na plecach nie idą w parze. Na polówce dobrze wygląda tylko tarcza na lewej piersi i jakiś niewielki napis. No i byle gramatura była w miarę ok, bo słabej jakości polówki szybko się niszczą
W sumie możnaby pomyśleć nad dwoma wersjami- polo i t-shirt z pełnym hasłem.
Cena obejmuję koszulkę plus nadruk logo 10x10 cm jednokolorowe dla 25 szt koszulek polo (t-shirty są tańsze)
IMHO fima poważna - rozmawiałem dziś z nimi via gg, materiały dobre koszulki porządne nie bazarkowe duża ilość kolorów. Metoda Flex - nadruk wygląda solidnie. Dużo firm poważnych zaufało tek Agencji Reklamowej