Chodzi o jakość mucha nie siada. Reszta trochę w zbyt niskiej jakości.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#274 Wysłany: 2015-02-12, 11:23
Taki ze mnie kłalitny fotograf
No właśnie tu coś nie zadziałało jak powinno Marek mnie prosił o zdjęcia w większej rozdzielczości, bo te które miał były słabe. To dziwne, bo na konkurs wysłałem właśnie najlepsze jakie miałem, te same które potem wysłałem Markowi. Gdzieś zawiodła komunikacja IMO
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#275 Wysłany: 2015-02-12, 11:31
goTomek napisał/a:
gryson napisał/a:
Dobra, to gdzie mam wysłać zdjęcia?
Do mnie możesz Ale właśnie żeby to nie była prywatna inicjatywa, potrzebny jest gest kerownictwa :D
DLATEGO zapytowuję się czy chcecie żeby kalendarz na 2016 był tematyczny np. tylko z zegarkami vintage, czy tak jak do tej pory, a może dwa różne zrobimy ?
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pomógł: 11 razy Wiek: 42 Dołączył: 14 Lis 2013 Posty: 1924 Skąd: Kraków
#279 Wysłany: 2015-02-12, 12:19
Jacobi napisał/a:
DLATEGO zapytowuję się czy chcecie żeby kalendarz na 2016 był tematyczny
zdjęcia ze Zgierza, których nie chcemy pokazywać
Jacobi napisał/a:
a może dwa różne zrobimy ?
kto bogatemu zabroni - może być kilka różnych. sztuka biurkowego przy małym nakładzie (10 sztuk) może wynosić ok 25-30zł/szt (jeśli nie zużylibyśmy więcej farby, niż w tegorocznym i pozostawili taki format).
_________________ Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#280 Wysłany: 2015-02-12, 13:41
czasu mamy sporo i ankiet można natłuc do woli
niekoniecznie musi być z samymi wojakami, mogą być pasóweczki, kieszonki stare, ruskie, enicary szerpy itd.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.