Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2013 Posty: 269 Skąd: żoli
#1 Wysłany: 2015-02-04, 17:56 na siłkę
potrzebuje do mierzenie przerw między ćwiczeniami -no dobra to pretekst , którą wersję:
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
#7 Wysłany: 2015-02-04, 20:31
te 3 ostatnie tzn biały, turkusowy i czerwny są lakierowane
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Szymon [Usunięty]
#8 Wysłany: 2015-02-04, 20:33
olek napisał/a:
te 3 ostatnie tzn biały, turkusowy i czerwny są lakierowane
#9 Wysłany: 2015-02-04, 20:44
eeeeeeeeeeee
Szymon [Usunięty]
#10 Wysłany: 2015-02-04, 20:51
olek napisał/a:
eeeeeeeeeeee
A tak zupełnie serio, to brałbym czarniawego albo ciemny niebieski (w każdym przypadku matowy).
Ja też na siłkę popylam i kupiłem sobie zegarek do sportu. Zamiast postawić na wytrzymałość postawiłem na rozmiar i założenie, że jak coś jest super małe, to nie będę nim w nic uderzał. Kupiłem Casio W-59, kosztuje 1/5 g-shocka i jest tak mały, że zlewa się z paskiem
Chodzę w nim po domu, parę razy już w nim spałem, bo zapomniałem zdjąć. Jak chodzę po domu i widzę leżący na biurku zegarek to łapię za niego, chce założyć, ale okazuje się, że mam już na ręce tego casioka. Super jest.
Generalnie wg. mnie wybrane przez Ciebie zegarki nie będą praktyczne, gdyż nie mają odliczania interwałowego (2 timery naprzemiennie, tzw. tabata)
Takie odliczanie ma np G7700/G7710 - sam używam
...ale jeszcze kilka innych modeli.
Jeszcze jedna uwaga z mojej strony - nie brałbym białego, bardzo szybko się podobno brudzą, chyba, że Twoja wizja stylówki na siłkę bezkompromisowo uwzględnia tego typu akcenty;)
Szymon [Usunięty]
#13 Wysłany: 2015-02-05, 13:39
bunclock,
Na siłkę wystarczy zwykły timer i sobie poradzisz - interwały nie są konieczne.
A jeśli Olek chce po prostu mieć na czym godzinę sprawdzić na siłowni, to już w ogóle timer też zbędny jest
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-02-05, 13:40, w całości zmieniany 1 raz