Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 61 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35279 Skąd: Polska Pd. B
#706 Wysłany: 2015-01-20, 23:33
Woj_Woj napisał/a:
...A dwa dni temu był Międzynarodowy Dzień "Misia o małym rozumku" ( nie mylić z Fazim)...
W kontekście prób ubrania Puchatka w majty w naszej Kołtunerii - całkowicie się z nim utożsamiam - niektórym nawet tej ilości oleju w głowie nie staje
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-01-20, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#707 Wysłany: 2015-01-21, 13:48
Woj_Woj napisał/a:
Jacek. napisał/a:
Zaiste, Alpinka w popisowym wykonaniu.
Gburmistrza uprasza się o wyjaśnienie związków Alpiny z Cymą.
Zwiazek był bliski, bo Cyma była jednym z filarów Union Horlogère Alpina.
A ludziska różnie mówią: a to że ten werk to Cyma robiona dla Alpiny, a to że Alpina tłuczona dla Cymy.
Fazi napisał/a:
W kontekście prób ubrania Puchatka w majty w naszej Kołtunerii - całkowicie się z nim utożsamiam - (...)
I susznie
Głapouchy.
Spam [Usunięty]
#708 Wysłany: 2015-01-21, 20:21
Fazi napisał/a:
W kontekście prób ubrania Puchatka w majty w naszej Kołtunerii
...próby próbami... ale z tego co się orientuję to nasza Kołtuneria nie ustaliła czy Puchatek jest w rzeczywistości Puchatkiem czy Puchatką
Maras68 [Usunięty]
#709 Wysłany: 2015-01-21, 20:33
Spam napisał/a:
Fazi napisał/a:
W kontekście prób ubrania Puchatka w majty w naszej Kołtunerii
...próby próbami... ale z tego co się orientuję to nasza Kołtuneria nie ustaliła czy Puchatek jest w rzeczywistości Puchatkiem czy Puchatką
I kopertę boczkiem, żeby pokazać jaka jest "piękna":
... no cóż ... ale tarcza malina
... a kopertę, przy pewnej determinacji, może da się zdobyć ... ale tu to niech się nasi amerykańscy chłopcy wypowiedzą ... przypuszczam, że tylko zza oceanu.
Spam [Usunięty]
#718 Wysłany: 2015-02-15, 10:03
Woj_Woj napisał/a:
Takie sobie coś nabyłem
...piękny indeksy i wskazówki idealnie pasują do siebie... gratuluję świetnie się prezentuje
...a Pan Hrabia to mimo wszystko chyba zadowolony piękny zegar... na kopertę bym nie narzekał bo przynajmniej widać, że zegarek miał branie
Koperta wycieruszek, ale zmieniać nie będę, bo mi się nie chce. Zegarek nie był oszczędzany, to pewne. Kupiłem to jako ciekawostkę, nosić i tak nie będę ;]
_________________ 'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
Spam [Usunięty]
#720 Wysłany: 2015-02-15, 17:39
hrabia napisał/a:
Kupiłem to jako ciekawostkę, nosić i tak nie będę ;]