Dzięki Rudolf! Nie miałem pojęcia, że to nie ich autorski projekt. inna sprawa, ze nigdy bliżej tego nie oglądałem, ale jak się zanurzasz w zatoce, to często się rzuca w oczy
Koperta sympatyczna tak na oko, choć rzadko spotykana. Na WUS od czasu do czasu, w galeriach, a tutaj Twoją chyba pierwsze widzę, i niczego poza tym.
CWC - Cabot Watch Company
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2015-01-16, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#1475 Wysłany: 2015-01-16, 19:39
Kasamene, CWC jest już bardzo bliski tej Omegi . Na ebay czasem można nabyć kwarcowe lub automatyczne modyfikacje takich zegarków w różnych konfiguracjach .
Spoko, bez napinki... Tak mi tylko się skojarzyło, a jeszcze jak sprawdziłem, że dziś w Lubinie zachód słońca był teoretycznie o 16:15
Najważniejsze, że majtki wygodne!
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1481 Wysłany: 2015-01-16, 23:41
Kuuufaaa Jest moc
Mieni się (w zależności od kąta padania i ilości światła) we wszystkich odcieniach niebieskiego - jak ktoś lubi niebieskie tarcze (a kto nie lubi ) - to must have (IMHO)
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-01-16, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Spoko, bez napinki.. Tak mi tylko się skojarzyło, a jeszcze jak sprawdziłem, że dziś w Lubinie zachód słońca był teoretycznie o 16:15
Najważniejsze, że majtki wygodne!
Zero napinki, a majtki najwygodniejsze ze wszystkich, jakie mam.
Ale dzisiaj po wschodzie słońca o 7:52 będzie tak...