Panowie miałem dzisiaj czas chwilę połazić i chciałem kupić ekspozytor na zegarek. Zegarków u jubilerów dużo w większości tańszych ale nikt nie chciał sprzedać ( nie pytałem się czy ktoś mi da). W jednym jubilerze to Pani jeszcze złośliwie do mnie, że to są firmowe ekspozytory jak to
W ostatnim dała mi Pani jakieś pudełko po zegarku za 80 zł więc postawiłem G żeby łapał trochę światła.
Kurcze żeby szkoda było sprzedać takie gó... co kosztuje może z 50 gr
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Moja lepsza połówka mi kupiła za całe 4 zł u zegarmistrza, choć od ręki nie miał, musiała dwa razy chodzić. Zegarmistrze na pewno dostają to badziewie za darmo z tymi cudnymi Q&Q, bo jakoś muszą je w gablotach wystawiać. Kwestia "chcenia", poszukaj jakiegoś sklepiku z zegarkami, ale nie w centrach handlowych tylko w pawilonach handlowych, i się potarguj, więcej niż 5 zł im nie daj za to. A jak nie zechcą to wyślij płeć ładniejszą, na pewno załatwi z panem zegarmistrzem uśmiechem i miłym słowem
A pomysł z "piórnikiem" od DeepBlue jak pudełkiem podróżnym nie jest zły. Gąbka tam jest, choć za gruba, żeby z dwa zegarki wcisnąć. Ale mam tzw. mikrogumę, to wytnę odpowiedni kształt i będę miał niezłe pudełko na dwa zegarki.
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-12-11, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#51 Wysłany: 2014-12-11, 13:05
kornel91, ja mam taki ekspozytor, lezy w pudełku to mogę Ci wysłać... tylko czy te kilka zł za przesyłkę Ci sie kalkuluje
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#52 Wysłany: 2014-12-11, 14:34
Kornel91, jeśli nie kupiłeś tego pudełka (tubą zwanego) z Apartu to mogę Ci własne odsprzedać, leży z metką, nawet w torebce firmowej
Tylko też do ceny sklepowej doszłyby Ci koszty przesyłki więc skalkuluj, czy Ci się to opłaca.
Gdybyś chciał to pisz na PW.