Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#3802 Wysłany: 2014-12-18, 21:29
Agaronie idż po prostu do sklepu papierniczego i kup ołówek automatyczny Kubuś - w sklepach wiedzą o co kaman. To ołówek to bardzo grubego grafitu węglowego dla plastyków. Kupisz raczej od ręki - za wypasioną cenę nawet 26 zeta ( ja tyle chyba płaciłem ale nie pamiętam teraz ). Żadne tam srebeje za 7-10 dolców. Chyba że ktoś lubi sobie utrudniać życie i czekać na przesyłkę ze świata. No chyba że bonusem też jest zaoszczędzenie zawrotnej kwoty 3 - 4 złotych. Marysieńka se życzy to se i płaci i czeka. Jak mam wene to przed nakręcaniem urywam z chusteczki higienicznej rożek którym obejmują koronkę i zakładam ołówek i kręcę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-12-18, 21:32, w całości zmieniany 3 razy
pasti dzięki , właśnie przyrządzik dotarł, nakręca się KORONKA idealnie
Trzeba było kupić po tym jak Główny Marketingowiec ,a zarazem Wiceprezes firmy Gerlach dał do zrozumienia " walta siem buraki " nakręcaczy nie będzie bo się nie opłaca
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
pasti dzięki , właśnie przyrządzik dotarł, nakręca się KORONKA idealnie
Trzeba było kupić po tym jak Główny Marketingowiec ,a zarazem Wiceprezes firmy Gerlach dał do zrozumienia " walta siem buraki " nakręcaczy nie będzie bo się nie opłaca