Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 03 Paź 2012 Posty: 1091 Skąd: Liegnitz
#1471 Wysłany: 2014-12-18, 12:04
ALAMO napisał/a:
Maxiu, Erlek, Damian - ja mam taką wizję żeby jebnąć elipsę co 5 minut.
Nie wiem jak to będzie wyglądać, i nie umiem tego narysować, ale weźcie narysujcie to, żeby to wtedy wszyscy zobaczą, i na pewno będzie zajebiście!
Aha, i weźcie zróbcie jeszcze te ramki szerokie, wąskie, z lumą, bez lumy, sekundnik filoletowy, żabę czerwoną, zieloną, bez żaby, żabę w rozkroku, żabę srającą na płocie w deszczu.
No i nie od czapy by było, jak już to zrobicie, żeby sprawdzić czy nie będzie lepiej jak wszystko będzie inaczej, na przykład zamiast elips to odwrócone trójkąty, a zamiast żaby srającej na płocie w deszczu, żabę srającą pod płotem w słońcu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#1474 Wysłany: 2014-12-18, 13:09
ALAMO napisał/a:
Maxiu, Erlek, Damian - ja mam taką wizję żeby jebnąć elipsę co 5 minut.
Nie wiem jak to będzie wyglądać, i nie umiem tego narysować, ale weźcie narysujcie to, żeby to wtedy wszyscy zobaczą, i na pewno będzie zajebiście!
Aha, i weźcie zróbcie jeszcze te ramki szerokie, wąskie, z lumą, bez lumy, sekundnik filoletowy, żabę czerwoną, zieloną, bez żaby, żabę w rozkroku, żabę srającą na płocie w deszczu.
No i nie od czapy by było, jak już to zrobicie, żeby sprawdzić czy nie będzie lepiej jak wszystko będzie inaczej, na przykład zamiast elips to odwrócone trójkąty, a zamiast żaby srającej na płocie w deszczu, żabę srającą pod płotem w słońcu.
No i d..pa... a już miałem wysprzątane... "żaba srającą na płocie w deszczu" rozwala system...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-12-18, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#1475 Wysłany: 2014-12-18, 15:56
Poszło za melepecenie.
Projekt Maxia i Damiana mnie się widzą tylko u Damiana widziałbym logo i sekundnik od Maxia
Ale bardziej skłaniam się ku Maxiowej wizualizacji
Pomógł: 11 razy Wiek: 35 Dołączył: 11 Mar 2014 Posty: 743 Skąd: Old Europe
#1485 Wysłany: 2014-12-18, 18:33
a jak Erolek zaoferował współpracę z Maxiem to może by z Erolka projektu nakładane indeksy wrzucićd na Maxia tarczę i powalczyć jeszcze chwile z tymi indeksami 12 9 6 3