Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1516 Wysłany: 2014-12-09, 17:57
Ja w piatek kliknalem bialego stargate'a na skywatches z mysla, ze dojdzie przed swietami, ale widze, ze nie ma opcji bo nawet trackingu mi jeszcze nie przeslali. Musi byc duzy ruch w interesie
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#1517 Wysłany: 2014-12-09, 17:59
muchacho_, tracking ze Skywatches miewa parodniowe opóźnienia z aktualizacjami statusu, więc moze jednak się doczekasz szybciej
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1519 Wysłany: 2014-12-09, 18:13
Skywatches to szwedzka poczta, powinno dojść, oczywiście jak nasza nie da dupska .. Do mnie priorytet nadany rano 3/12 z Wrocka do dziś nie dotarł .. Przesyłka z dokumentami .. Ważnymi
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-12-09, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja w piatek kliknalem bialego stargate'a na skywatches z mysla, ze dojdzie przed swietami, ale widze, ze nie ma opcji bo nawet trackingu mi jeszcze nie przeslali.
A ja w niedzielę w nocy i już mi przesłali A z MWH w czwartek po południu i nawet już z Singapuru wyleciał
Yyyyy kuwa miałem nic nie kupować
...jak mi jeszcze Getat tracking wyśle to uwierzę w magię świąt
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1521 Wysłany: 2014-12-09, 18:59
Iks napisał/a:
muchacho_ napisał/a:
Ja w piatek kliknalem bialego stargate'a na skywatches z mysla, ze dojdzie przed swietami, ale widze, ze nie ma opcji bo nawet trackingu mi jeszcze nie przeslali.
A ja w niedzielę w nocy i już mi przesłali A z MWH w czwartek po południu i nawet już z Singapuru wyleciał
Yyyyy kuwa miałem nic nie kupować
...jak mi jeszcze Getat tracking wyśle to uwierzę w magię świąt
No to troche mnie zmartwiles, musze wyslac im maila
The turning compass bezel coupled with the 24H scale on the outer ring of the dial, offer the user a new and easy way to set the compass, which cannot be found on any other watch currently on the market.