Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#32 Wysłany: 2014-12-05, 19:26
feleksc, vintage stanowią więcej niż połowę mojej kolekcji. Jednak z wielkim smutkiem i żalem stwierdzam, że nie mam elektroników ...
Dzięki Tobie, wygrzebałem jednak jednego Casio, który przeleżał dobre kilkanaście lat w kartoniku.
I jestem w permanentnym szoku. On jest na chodzie. Mało tego. Przez ten cały czas leżakowania, ma odchyłkę czasu na poziomie 4 minut
Oczywiście czas letni/zimowy nie był ustawiony, więc godzina różnicy. No ale żeby bateria tyle wytrzymała i tak niewielka odchyłka w wskazaniu czasu
Gdyby nie syn, który ze mną właśnie przerzuca forum, to pewnie nie pamiętałbym, że mam taki model w kolekcji ...
Poniżej focia maleństwa :
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Nawet nie wiesz, jak bardzo zbłądziłeś pozbywając się go w tak nikczemnych okolicznościach
Najgorsze jest to że wiem,i muszę z tym żyć
Marlin -piękny-koperta stalowa.
Mam z podobnej serii lorusa(100 m wr.),niestety stan już lekko nadgryziony
Zrobię mu recke,jak żyje już 30 latek to mu się należy
Znalazłem w szufladzie.............. Casio AW-44.
Urwane paski - może ma ktoś na zbyciu !!!!!!!!!!!
Brak bateri CR1616 - bałem się ze stara jest w środku ale na szczęście było jej brak
Brak instrukcji obsługi - może ktoś przypadkiem jeszcze ma takową !!!!!
_________________ I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka