Czy powyższe jest dużo lepeij wykonane od tego lidlowskiego ? Jest to pudełko od TopShop24, gdzieś czytałem pochwały na temat tych pudełek. Może wypowie się jakiś posiadacz ?
Ostatnio zmieniony przez Roso 2014-12-01, 23:49, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2014-12-02, 00:21
mam dwa różne, takie jak z linku na 10 i inne
bardzo ładnie wykonane z zewnątrz, poduszki nie latają
miałem chińskie, oglądałem lidlowe
te z topshopu to widocznie lepsza jakość za wyższą cenę
imo warto
Szymon [Usunięty]
#6 Wysłany: 2014-12-02, 06:48
A ja sobie do lidlowych uszyłem komplet poduszek, wymieniłem i teraz nie latają i jest cacy
Roso, te co pokazałeś świetne. Zegarki siedzą ciasno, poduszki wykonane bardzo dobrze. Lidłowe dotykałem i nie ma startu w niczym. Wyściółka jest bardzo dobrej jakości. Ja mam takie:
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-02, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Roso, te co pokazałeś świetne. Zegarki siedzą ciasno, poduszki wykonane bardzo dobrze. Lidłowe dotykałem i nie ma startu w niczym. Wyściółka jest bardzo dobrej jakości. Ja mam takie:
Emre, ale pudełko masz od tego gościa co piszemy ??
Ja mam busole ale poduszka jest dość duża. Widać, że u boffa jest ok.
[ Dodano: 2014-12-02, 12:16 ] ALAMO, myślę, że jest warte 2,5 tyle. Jak byś tak o wszystkim myślał to byś tylko chińskie smoki do pasków zakładał. Z wyglądu są fajne
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos