#1 Wysłany: 2014-11-22, 15:51 Pudełko na dwa zegarki - przenośne i ekspozytor zegarkowy
Witam,
Kolekcja zegarkowa nie mieści się w pudełku a i dobrze by mieć jakieś pudełko na wyjazdy czy zegarek na zmianę do pracy Póki co używałem puszki G. Panowie pomóżcie coś znaleźć w normalnej cenie a jak nie w PL to potem może w zakupie Wojtek swego czasu kupił fajne pudełko.
Pisał, że było niedrogie. Odpadają wszystkie wąskie bo mam zegarki na bransolecie. Również Wojtek wrzucał kiedyś pudełko z apartu taka tuba. Tylko czy one są jeszcze do kupienia ? Do najbliższego mam 70 km żeby sprawdzić Liczę na pomoc.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-11, 12:03, w całości zmieniany 3 razy
nick555, dzięki. Taki jak te pierwsze mi się nie podoba. U tego gościa z drugiego linku brałem pudełko ale tutaj się boję, że będę rysował dekle od bransolet i paski też są wygięte.
Dorian06, takiego nie chcę
Jak miałbym więcej zegarków to bym brał takie drugie jak mam
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#5 Wysłany: 2014-11-22, 19:09
kornel91, Ja mam od roku taki 'piórnik" jak w drugim linku od Przemka- nic się nie rysuje, zegarki siedzą pewnie i ogólnie pudełko jest super, widzę tylko jeden minus- trudno spakować równocześnie 2 grube zegarki Ale jak ktos posiada takie o 'normalnych' gabarytach to wszystko bez problemu wejdzie.
Machu, dzięki. No ja mam same duże I o to się boję a G też nie włożę bo pasek się tak nie podda.
Marcin/kornel91
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#7 Wysłany: 2014-11-22, 20:08
Nie tyle średnica może być problemem, co grubość kopert i pasków- jak zegarki mają po 17-18mm i grube skórzane pachy, to dwóch nie spakuję, ale jak jeden będzie cieńszy (lub obydwa proporcjonalnie) to bez problemu. A u mnie najcieńszy sikor to m-force
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#8 Wysłany: 2014-11-22, 20:35
Pudełko "Storm London" (to z fotek) kupiłem na aledrogo przypadkiem, jakiś sklep wystawił za parę złotych.
Widziałem je też kiedyś na ebayu ale dość drogo było. W sumie jest fajne ale delikatne i warto je kupić tylko za niską cenę. No i na wyjazdy nie bardzo, zgniecie się w bagażu.
Tuby podróżne jeszcze są w Aparcie ale tylko w sklepach, w e-sklepie ich nie ma.
W sumie warto ich poszukać bo całkiem fajne i wygodne.
Takie na pięć sztuk jeszcze znalazłem ale firmowe to trochę drogie
Tomek, to żółte rewelacja jest. A i te pokrowce dość ciekawe.
To na 3 pasowałoby na moje wielkoludy Tylko gdzieś znaleźć. Tomek masz gdzieś aukcje żeby wielkość zobaczyć ?
Na 8 znalazłem i na 1 Ok i na 3 znalazłem.
Tylko dość duże to jest
Woytec, dzięki.
Marcin/kornel91
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-11-22, 22:27, w całości zmieniany 3 razy