#1 Wysłany: 2010-07-26, 20:57 Brak powiadomień o PW
Mam taki problem, że nie dostaję żadnych powiadomień jak jest do mnie jakaś wiadomość prywatna. Mam ustawione w profilu, że jak jest do mnie wiadomość to powinien przyjść do mnie mail, ale mail nie przychodzi i żadne okienko nie wyskakuje. U wszystkich tak jest czy może mam coś źle ustawione?
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#2 Wysłany: 2010-07-26, 20:59
W silniku forum jest ustawione żeby były powiadomienia na email , jedna silnik forum nas się nie słucha i basta ... powiedział delikatnie walcie się na cyc podrupkarze
Jak będzie wśród nas znawca php bb 2 to może coś poradzi
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2010-07-26, 21:04
O dziwo od niedawna do mnie dochodzą takie powiadomienia.
Od czasu kiedy uaktualniłem maila w ustawieniach (tzn zmieniłem z tego samego na ten sam ale sposób zadziałał)
Czy dobry wujcio Blaz doszedł do tego co i jak? Może bym sobie ustawił co trzeba i maiłbym wrszcie powiadomienia - jak kto chetny wytłumaczyć ciemnemu zbieraczowi cykaczy co mam pokombinowac to bede wdzięczny - bo co nie pozmieniam to powiadomien jak nie było tak nie ma.