**Please note this as we have been receiving theft cases during transit**
The weight on the package is the actual weight. If you find that there is a weight difference, please open the package in the presence of the Postal delivery man to verify that the actual goods in intact. Otherwise, report to the Postal Operator and Inform us accordingly.
Kolega, któremu poleciłem Nighthawka w promocji też wybrał płatność PayPalem i poszło bez problemu, a konta wcześniej tam nie miał.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#33 Wysłany: 2014-05-29, 11:48
Tak samo jest w SkyWatches, to zresztą chyba to samo co click-a-watch, mam tam konto zarejestrowane kiedyś ale bez danych adresowych, teraz też Polski nie ma na liście, ale płatność PP załatwia sprawę bez problemu
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#35 Wysłany: 2014-06-09, 07:18
Emre napisał/a:
a jak teraz ze szczurkiem z clicka? nadal bez problemu?
ogólnie przegryzają pudełka i szukają coś do jedzenia
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14440 Skąd: Gliwice
#36 Wysłany: 2014-06-09, 07:59
goTomek napisał/a:
Tak samo jest w SkyWatches, to zresztą chyba to samo co click-a-watch, mam tam konto zarejestrowane kiedyś ale bez danych adresowych, teraz też Polski nie ma na liście, ale płatność PP załatwia sprawę bez problemu
Można tez kupić bez rejestracji, wtedy automatycznie pobiera dane adresowe z PP, wg mnie najprostsza opcja
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 602 Skąd: Wrocław
#37 Wysłany: 2014-07-02, 18:34
Skoro click-a-watch to to samo co skywatches to może nie będę zakładał nowego tematu. Korzystał ktoś z opcji "send us your price" na skywatches? Działa to?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#38 Wysłany: 2014-10-04, 00:17
Napiszę jeszcze tutaj. Panowie, chcę zrobić zakup na Click-a-watch.com i gdy biorę zakup przy pomocy paypal wyskakuje mi opcja płatności przy pomocy karty, albo błyskawiczny przelew. Nie widzę sposobu płatności środkami z konta paypal .