Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#33 Wysłany: 2014-09-04, 13:38
Santino napisał/a:
Miałem kiedyś fajną Bulovę i za bezcen oddałem
Zawsze osoba może sobie odkupić, pełno ich w necie i ceny umiarkowane
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#34 Wysłany: 2014-09-04, 13:39
a ja bym się wstydził nosić zegarek z taka nazwą
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#35 Wysłany: 2014-09-04, 13:49
Ciniol napisał/a:
a ja bym się wstydził nosić zegarek z taka nazwą
Stary Bulova zapewne też nie chciałby nosić zegarka marki Ciniol
Gbzzz.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#36 Wysłany: 2014-09-04, 13:52
gooopiś pingfinie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-04, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
#40 Wysłany: 2014-09-04, 21:52
Ciniol napisał/a:
nie chcemy wiedzieć z której strony/otworu wydobyła/wycharczała się ona onomatopeja
taki kamerton mi się prztyplątał, brzydal jest straszny, jeden z bardziej upiornych zegarków jeśli chodzi o image
a czy ktoś mi powie czy faktycznie muszę szzukać baterii o obniżonym napięciu do 1,35 ?? bo na 1,55 śmiaga aż miło i trzyma czas .
#42 Wysłany: 2014-09-28, 11:58
mikimeen napisał/a:
taki kamerton mi się prztyplątał, brzydal jest straszny, jeden z bardziej upiornych zegarków jeśli chodzi o image
Trochę rzdziecki z wyglądu
Cytat:
a czy ktoś mi powie czy faktycznie muszę szzukać baterii o obniżonym napięciu do 1,35 ?? bo na 1,55 śmiaga aż miło i trzyma czas .
Jeżeli część elektryczna nie jest przerobiona, to rzeczywiście może się okazać, że za miło mu się śmigało. Nie wytrzymuje "popychacz" koła głównego (ma na końcu przyklejony kamień).
Problem nie leży w samym napięciu; chodzi głównie o rezystancję wewnętrzną baterii (czyli po ludzku wydajność prądową). Jako zamiennik oryginalnej baterii rtęciowej typu 343 Ranfft podaje 344 (srebrową). Wuele zegarków, które były noszone w latach 80 i 90, jest dostosowanych do tych zamienników.
Gboo.
Spam [Usunięty]
#43 Wysłany: 2014-09-29, 21:28
mikimeen napisał/a:
...no... piękny nie jest ...ale każdy zegar jest przedni jeżeli cieszy... nawet bakteria
...graty
no za piękny to ona nie jest, tak szczerze to taki odpustowy zegarek, co łamerykanów palło aby taką maszkarę wyprodukować, jedyne co mi się w niej podoba to to bzyczenie