dziękuje
albo ja czegoś nie zauważam albo nie ma specjalnej grupy dla miłośników Gschocków i ProTreków może warto byłoby założyć taką jeśli zakładamy to ja idę na Prezesa żebym mógł paru łachów nie przyjąć do bandy
jakieś propozycje co do nazwy ? Załoga G?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
dzieki ale ten mój post powyżej to już jest po podbiciu
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#4 Wysłany: 2014-09-05, 10:48
Się gupio nie pyta, tylko zakłada jak chce być prezesem
Na sekretarkę se weźmie dmuchaną, kierowca też już jest nie ma co, silna grupa.
Bier się do roboty, bo jak sam nie założysz, to ja sie za to wezmę, a wtedy dmuchanej nie przyjmę
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Edit 2 : w zasadzie Wintergreen nierozsądnym wpisem też pogrzebał swe szanse na aneks
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 11:09, w całości zmieniany 3 razy
#9 Wysłany: 2014-09-05, 11:58
Usilnie niniejszym siem wpraszam do załogi G. Dwa Shocki u mnie na pokładzie, jeden u mojej pani i kolejny kurrrrrrrr na cle od dwóch dni co mu za dobrze nie wróży
kolorka osobnego to raczej nie przewidujemy - zostają te co były bo za dużo zamieszania jak jeden będzie chciał nowy a inny zostać przy starym