Co prawda Otago było już nie raz i nie dwa, ale forumowego szaraka chyba nie ma Na zdjęciach widać jak zmasakrowany jest bezel i szkiełko (skandal, Panowie!), próbowałem paciać na szkiełku stemplem w LR ale straciłem cierpliwość.
Tak patrząc po całości moimi faworytami są 9 i 12. Jeśli Wam coś wpadnie w oko to proszę o typy i podpowiedzi.
Spróbuję zrobić jeszcze coś w plenerze choć nie wiem czy się wyrobię bo w piątek/sobotę zegarek wysyłam dalej w drogę a w robocie akurat bizi.
Rety, chłopaki
Akurat oba najbardziej widoczne uszkodzenia zostały zaraportowane przez sprawców ze świadomością nieuchronnego wyroku
Przecież nikt tego nie zrobił specjalnie.
Reszta z tego co widzę wynika z normalnego użytkowania.
To jest zegarek który i tak przecież nie mógłby być sprzedany, ponieważ był użytkowany do zdjęć i testów. Wymieni mu się po powrocie bezel, i pójdzie na licytację charytatywną z jasną informacją o jego historii. Albo będzie krążyć do braku zainteresowanych.
Z naszego punktu widzenia to jest świetny test długodystansowy, nie kojarzę żeby ktokolwiek zrobił taki dla swoich produktów
Pies czy kot?: pies
#12 Wysłany: 2014-09-03, 14:31
Svedos napisał/a:
rafau, zacne foty.
No nie da się ukryć... Zresztą to bardzo ładny zegarek wiec i fotogeniczny - pomarańcza też fajna ale tarcza szaraka jest świetna i spora robotę robi czerwony sekundnik...
Co do samej "akcji objazdowej" - to też świetny pomysł, bo można się naocznie przekonać "jak i co i dlaczego"... i że warto...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-09-03, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Fotki klasa, 12-kę wizualizuję sobie w kalendarzu 2015
[ Dodano: 2014-09-03, 17:40 ]
wahin napisał/a:
Ślij 12 do konkursu kalendarzowego
ale tam koło 10 na bezelu jest jakaś żółtawa plama - wygląda to tak se
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.