Gratulacje Maro66, zgrabny nabytek! No a poza tym, jeśli nie zapisałeś się na Nawigatora, to jakoś musisz sobie osładzać
Ja z kolei nie pamiętam czy kiedyś uprawiałem takie sado-maso z paczkami... Na wszelki wypadek wrzucę ślad po dzisiejszym ataku zabrzańskich majfrendów.
[ Dodano: 2014-09-02, 11:41 ]
No proszę, człowiek wraca a tu nawet Kornelina nie podbija... Nie pozostaje mi nic innego jak wrzucić coś więcej
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
OK, już mam materiały I teraz uwaga, bo będę cytował:
"[...] ADI was started by a bunch of old-school Polish watchmakers who fled the Holocaust, so the knowledge and workmanship is apparently very good, or at least they are capable of it."
Mała rzecz a cieszy (rzecz zaczerpnięta z komentarza pod recenzją na WUS). Jeszcze artykuł tutaj.
Tak jest, tym bardziej, że na żywo robi b. porządne wrażenie. Koperta i pasek są, moim zdaniem, kapitalnie wykonane. Tarcza też OK. Do czego bym się przyczepił to na pewno wskazówki, ale ok. 80 dolców to nie pieniądze, za które można wybrzydzać teraz
Jeszcze gwoli uzupełnienia... Załączona instrukcja jest tak samo czytelna jak strona firmy, choć przebrnąć się da intuicyjnie
Fazi, będzie Pan zadowolony
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2014-09-02, 11:49, w całości zmieniany 1 raz
Na WUS widziałem chyba porównania do jakiegoś Breitlinga, czy coś w ten deseń, ale to dosyć dawno i teraz nie znajdę. Natomiast z Citizenem coś jest na rzeczy. Przeglądając kiedyś całą ofertę ADI, strona po stronie, można trafić na sporo takich, które wygadają dla mnie jak rebrandowane Citki. Jeśli dobrze pamiętam, robią tylko kwarce, stąd ta wzmianka o przedwojennej tradycji zegarmistrzowskiej taka trochę do śmiechu. Choć może zaczynali od czegoś porządniejszego, a teraz masówkę trzepią.