Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2014-08-30, 11:16 "kwadraciaka" szukam w kopercie w stylu Aviation'a
Kumotrowie, jakoś ostatnio mi we łbie siedzi i wyjść nie chce... Steinhart Aviation Clasic a co gorsza ostatnio mi się to zboczenie przekierowuje coraz bardziej na chrono (choć jak dotąd wydawało mi się że na chrono mam alergię)...
Czy pomoglibyście mi znaleźć coś co jest zbliżone wyglądem do tego zegara w nieco przyjaźniejszej cenie*?
Preferowałbym:
średnicę 44mm
kopertę stalową (bez PVD i innych takich)
automat, albo nakręcankę
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#5 Wysłany: 2014-08-30, 13:16
Piotrek, Stenka we wtorek będę miał na testy to se na żywo obczaisz. Mi po głowie też ciągle chodzi to chrono albo X-wind (coś se chyba pod choinkę w końcu kliknąć będę musiał c'nie) Ja jednak póki co skłaniam się do hamiego
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#8 Wysłany: 2014-08-30, 19:44
tomaczo napisał/a:
Sloniu ma wielkie lapsko
Z tego co obczaiłem to rasia Słonia większa od mojej chyba nie jest
tomaczo napisał/a:
Daito, tak jak Ci pisalem, koniecznie go przymierz przed zakupem!
To na pewno...
Tomek, yanwbd dzięki wielkie - ale kwarc to raczej nie... z kwarców to tylko "G"
Słoniu napisał/a:
Piotrek, Stenka we wtorek będę miał na testy to se na żywo obczaisz. Mi po głowie też ciągle chodzi to chrono albo X-wind (coś se chyba pod choinkę w końcu kliknąć będę musiał c'nie) Ja jednak póki co skłaniam się do hamiego
X-wind też mi się podoba... tak że jest ze mną coraz gorzej...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-08-30, 19:45, w całości zmieniany 1 raz