Wstawiasz miniaturki, a nie fotki
Kopiuj te linki z wielkimi literami "URL" - te podczepiaja zdjecia.
A myśli szwajcarskiej, to jest w nim tyle, że ktoś pomyślał że jak tak napisze to ty to prędzej kupisz
W sumie można powiedzieć, że to de facto kwintesencja szwajcarskości
#32 Wysłany: 2014-08-23, 16:40
Wstawiasz miniaturki, a nie fotki
na tak jak pisałem nie jestem w tym mocny (zdjęcia też słabe bo telefonem pstryknąłem, jak zrobię kiedyś lepsze to może wstawię), jak wkleiłem te z URL to na forum się nie pokazały
więc wrzuciłem miniaturki (chyba za duża objętość)ale one pokazują się w dodatkowym oknie
w całości- po kliknięciu na nie, dlatego podałem oficjalną stronę. Proszę wybaczyć te
pierwsze kroki, pewnie z czasem nabiorę "ogłady"
P.S. zarejestrowałem się na fotosik to w ramach walki z nudą coś wymęczę
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#33 Wysłany: 2014-08-23, 20:24
Podoba mi sie ten nurek, nawet bardzo tylko jak patrzyłem w sieci to chyba niespecjalnie juz dostępny
[ Dodano: 2014-08-23, 23:14 ]
Jednak na allegro sa i nawet tanio jak za śfajcara
poczytałem (specjalne podziękowania modom Tomkowi i Alamo) i generalnie to: puhao jak mawiają kitajce,
myślałem że śwajcar a tu niespodziewajka czyli mam 2
[ Dodano: 2014-08-25, 15:09 ]
nie,nie żebym się przejął, ja nie przejmuję się niczym, poza tym że wszystko mnie denerwuje
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#37 Wysłany: 2014-08-25, 21:08
diverofobia, nie przejmuj się docinkami, czarnym humorem etc. Na tym forum panuje niepowtarzalny mikroklimat. Po pewnym czasie wiesz, ze Ciniol to menda, a goTomek lubi zegarki w stylu cygańskim
Baw się dobrze i nie chwal się żonie, ze wpadasz w nowe hobby
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#38 Wysłany: 2014-08-25, 21:11
Apa13 napisał/a:
Ciniol to menda
poważnie?
słoikowy buraku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#39 Wysłany: 2014-08-25, 21:16
A o mnie nic, chociaz myślałem ze tez zaliczam się do forumowego folkloru
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#40 Wysłany: 2014-08-25, 21:17
za młody jesteś na Heroda
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#41 Wysłany: 2014-08-25, 21:20
No chyba ze tak, bo już się bałem że zbyt normalny
Baw się dobrze i nie chwal się żonie, ze wpadasz w nowe hobby :-P[/quote]
a dlaczego znikam po osiemnastej, co do hobby to zaczęło się jak miałem 5 lat (rozkręciłem do cna budzik i oczywiście nie złożyłem bo wtedy nie było takiego forum, a o komputerach i internecie ludzie nawet nie marzyli) i z przerwami trawa do dzisiaj, no bo jak się ma imię rymujące z zegarek to jak tu nie pokochać czasomierzy pifko