ale w norze musiałeś się wychować że znasz takie patenty u mnie w domu zawsze była szafa didejmajer
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: kot
#22 Wysłany: 2014-08-21, 20:19
Tomek, z całym szacunkiem dla Twojej wyobraźni ale ni ciula się na tym nie da powiesić ciuchów na wieszaku, sprawdziłem, blokada działa tylko jak te szczypczyki są tak jak cały uchwyt czyli fotka nr 3
Cinol qtwa się spłakałem
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2014-08-21, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
#24 Wysłany: 2014-08-21, 20:21
Toyota to musisz skleić, jak blokada nie lapie. Ja mam inny pomysl, wywal to. Problem z glowy
Mozesz tez przywieźć to cos na zlot. Zobaczysz ile kreatywnych zastosowań znajdzie
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
A wstawialiście go do tych wnęk na szafę udających pokoje, czy na klatce trzymałeś?
w dawnych czasach, gdyby nie ten PRL który wywrócił do góry nogami relacje społeczne mój papa kazałby majordomusowi zawołać oddanego Eustachego który poszczułby Cię psami za bezczelność
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.