No ja z mezczyznami nie mam doswiadczen, w takim ukladzie musze bardziej doswiadczonemu koledze po prostu zawierzyc na slowo.
Ja tez nie, to juz pierwszy plus - ale to Ty pisales, ze Cie cos "nawilza"...
PS. badz mezczyzna, przyjmij po prostu na klate...
Może osobie umknęło, ale pisalem coś o przenośni.
P. S. Nie bardzo rozumiem co miałbym przyjąć na klatę i szczerze mówiac to kwestia tegoż tematu nudzić mnie zaczyna.
Izzii, se jaja robie, a Ty jakbys sie nie mogl zdecydowac, czy zartujesz, czy sie obrazasz - chyba, ze cos nie tak odebralem, jak sobie myslales, ze piszesz
Milej niedzieli
PS. wczoraj przymierzalem w sklepie jakiegos GW-3500 znowu, nadal sie nie moge sie zdecydowac, czy mnie grzeje, czy ziebi, wiec to pewnie nie bylo ostatnie przymierzanie...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#1210 Wysłany: 2014-08-17, 15:22
No w porównaniu z mniejszym bratem wygląda okazale.
to chyba na jego wzornictwie powstała ta Invicta
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
#1211 Wysłany: 2014-08-17, 15:30
A 'mniejszy brat' to i tak monstrum przy standardowym rolku
kurynio, na zatoce w opisie jednej z aukcji znalazłem masę 13 uncji, tj. ok. 370g....żeby było ciekawiej, ten wynalazek mozna kupić juz za 200$ jakby miał tak z 22-25mm grubosci to bym rozważył
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1212 Wysłany: 2014-08-17, 16:18
Tej, Machu, nie wymiekaj jak nie Ty, to kto?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#1213 Wysłany: 2014-08-17, 16:58
Ty i tak nosisz G które na Twojej mikrej witce wyglądają karykaturalnie i nie masz żadnych obiekcji
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.