Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#4 Wysłany: 2014-08-09, 08:09
Certinka ostatnia naprawdę fajna
Orient Star bardzo mi się podoba tylko nie wiem czy, pomimo że brat też jest zegarkmaniakiem, będzie doceniony. Gdzie można kupić Orient Stary? Trzeba z Japan ściągać?
Mam około 1,5 miesięczny deadline.
Zegarek oczywiście musi być nowy.
Polecajcie też coś z Seiko i inne Orienty bo ja się nie orientuje w takiej półce cenowej u Japończyków.
Dzięki
Ostatnio zmieniony przez qbapiasek 2014-08-09, 08:38, w całości zmieniany 1 raz
Co prawda bazarkuje mojego OS Star Seeker'a, ale tylko dlatego, że jednak mnie bardziej nurasy ciągną, ale sam zegar jest prześwietny a na żywo wykonanie miażdży za tą kasę, bo budżecie sporo Ci zostanie jesli max. 3k, najtaniej dalej jest na longislandwatch.com. Brat, jesli nie jest szwajcaroTylkoLubny, będzie zadowolony.
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9796 Skąd: z ...
#15 Wysłany: 2014-08-10, 08:59
Tak, trzeba liczyć z batem. Polecam przesyłkę kurierem, szybko i bezboleśnie załatwią formalności, a nawet z opłatami będzie znacznie taniej niż kupiony w PL.