Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#7 Wysłany: 2014-07-14, 22:19
Nie nie, to 20mm.
No zepsułem i dziwiłem się przy pierwszej, że tak jakoś na końcu ćwierć obrotu "plastycznie" poszło. Przy drugiej też, tyle że się rozpadło
Znalazłem za 20 euro, zastępczą, Stenek ma niestety 24. Po euraczu...
Apa13, dzięks, wcześniej napisałem do eye_lip'a, chyba jest najbliżej w Złotych Tarasach
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#9 Wysłany: 2014-07-14, 22:50
jak już wszyscy tu zaglądają to się tak z żooopy podłączę z pytaniem - jakie są nóżki w tarczach opisanych pod mechanizmy 6497 i 6498, są zamienne? będą pasować? czy wyjściem jest dwustronna taśma?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#12 Wysłany: 2014-07-15, 09:24
Dzięki Sylwek, ale chyba skończy się na tych zastępczych co znalazłem.
Tam łepek jest koło 3mm a tubka 1,9mm. Na dodatek oryginał ma przy łbie "taki dynks" co go blokuje, co by się nie kręcił. A nacięcie na śrubkę jest tylko z jednej strony.
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 2014-07-15, 09:45
Santino napisał/a:
Ciniol, jeśli są z sub-sekundą, to raczej nie będą pasować - ze względu na pozycję onej
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.