Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#10 Wysłany: 2010-07-05, 23:44
Pomimo niezbyt przyjemnych doświadczeń z Seagullem, coś mnie ciągnie do tej marki
Upatrzyłem sobie coś takiego http://www.revolttime.com/sg007.html - pomimo że na pasku i ma powyżej 40mm, to w przyszłości zamierzam toto kupić Paradoksalnie dość duża średnica (wolę mniejsze zegarki) i uszy typu "płozy od sań" mogą tutaj działać na + , powinien ładnie układać się na nadgarstku i być wygodny, tak jak Buran Sibir
Cena podobna do tej z Taobao, może minimalnie wyższa, ale ujdzie.
Teraz zasadnicze pytanie - jak jest u Dżeksona z reklamacjami ? Jak zegarek przyjdzie zepsuty, to na taobao o wymianie na inny raczej trzeba zapomnieć. Załóżmy czarny scenariusz - zegarek przychodzi z wadami - czy Dżeksom wymieni go na inny egzemplarz bez problemu
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Zasadniczo nie powinno być problemu - wysyłasz mu maila "nie działa", Jackson się "przejmuje" i mówi abyś odesłał. Odsyłasz z krótką notką "nie działa", a on przysyła Ci "nówkę nierdzewkę".
Świat się kończy...Smoku kupuje zegarek powyżej 40mm!! : )
Dodam, że ładny on i ta kratownica na tarczy z efektem "wybrzuszenia" podobna do Patka (tylko nie pamiętam modelu).
#14 Wysłany: 2010-07-06, 22:38
pisar napisał/a:
Świat się kończy...Smoku kupuje zegarek powyżej 40mm!! : )
Sam się sobie dziwię W każdym razie to jest jedyny typ koperty (z uszami jak płozy od sań) który niezależnie od wielkości jest dla mnie wygodny. Uszy są wyprofilowane - przylegają do nadgarstka i cały zegarek razem z paskiem ładnie się układa , a reszta dużych zegarków z innym typem koperty np. Marina są już dla mnie nie do noszenia
Z tym zakupem to jeszcze nie tak prędko, najwcześniej za miesiąc - ostatnio znowu wydałem ciężkie pieniądze na ruski (czekam na paczki) i szykują się kolejne radzieckie zakupy. Za jakiś czas wystawię coś w bazarku i może jakoś uciułam na tą Mewę
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!