Jak Gerlachy nie będą mieli bezela to nie będzie innego wyjścia
Sorki za zwłokę, ale nie zauważyłem wcześniej
Nie mamy bezeli na wymianę, ale Sylwek sprawdzi czy nie ma jakichś kopert zbrakowanych z których można by go ew. zajumać. Tylko daj nam chwilę na inwenturę, bo teraz to Sylwester ma włożoną w żopę korbę do nakręcania
Jak Gerlachy nie będą mieli bezela to nie będzie innego wyjścia
Sorki za zwłokę, ale nie zauważyłem wcześniej
Nie mamy bezeli na wymianę, ale Sylwek sprawdzi czy nie ma jakichś kopert zbrakowanych z których można by go ew. zajumać. Tylko daj nam chwilę na inwenturę, bo teraz to Sylwester ma włożoną w żopę korbę do nakręcania
Spoko, jestem z Sylwkiem już w kontakcie, będę czkał na info. Jakby był to super.
Pies czy kot?: kot
#291 Wysłany: 2014-06-09, 21:31
Panowie z Gerlacha kupilem u was 27 maja pasek, dzis mamy 9 czerwca, przy dobrych lotach w tym czasie przyjdzie paczka z HK, z ciekawosci jak w koncu doczekam sie paczki sprawdze stepel pocztowy z data nadania. Ale kiepsko u was z obsluga klienta oj kiepsko
To tak ciezko skoczyc na poczte i nadac list?
Ptaku, Ani ja , ani Krzysiek nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnej informacji na PW. Korespondencja na naszej stronie czasami "kuleje"
Proszę zatem o informacje na PW , jaki to był pasek (wzór, kolor) i numer zamówienia.
mam pytanie - jakie paski skórzane są w tej chwili dostępne w ofercie (zależy mi na dokupieniu innego paska w przypadku zakupu Batorego, a chciałbym, żeby był to pasek sygnowany przez G. Gerlach) - na stronie sklepu:
http://sklep.gerlach.org....ategory&path=63 -> na stronie sklepu są dostępne jedynie paski typu "crazy horse", które niestety nie pasują do Batorego
Stąd moje pytanie jaka jest w chwili obecnej pełna oferta pasków skórzanych G. Gerlach? Może należałoby zmienić coś w ustawieniach Waszej strony i uruchomić w ramach sklepu w dziale akcesoria dział paski skórzane tak żeby można było dotrzeć do tych, do których link można wygrzebac jedynie w goglach..
Uff trochę chaotycznie, mam nadzieję, że jednak da się zrozumieć o co mi chodzi...