prezesso, nooooo popierdalam jak BTR-ek, przysłowiowe 8 godzin....od 8 do 8 , a w zasadzie to do 23 i wyglądam jak zombi, a prezes mnie tylko pogania .....albo ja jego
Aha, Pany - wygląda że będzie coś wolnego, bo już mi jeden WUSiak powiedział że zapomniał całkiem o tym projekcie, nie ma teraz $, i że najchętniej by się wymiksował. Hiszpanów też paru nie zapłaciło jeszcze nawet II raty, więc jak się sytuacja nie rozwiąże z nimi do końca tygodnia dostaną zwrot I wpłaty i serdeczne buk zapłać. 2-3 sztuki na bank wrócą do puli, więc jak komuś kitę podpali chcica - to dajcie znać, inaczej pójdą na hiszpańską listę rezerwową i będzie finał pieśni.
za te groźby to nie zasługujesz na tokkotaja nie dawajcie mu go
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37195 Skąd: Bone China
#625 Wysłany: 2014-05-14, 13:26
Ja chcę się rozstać z nerką !! Bo mi się ten Takkotai podobuje
#626 Wysłany: 2014-05-14, 13:29
ALAMO napisał/a:
Aha, Pany - wygląda że będzie coś wolnego, bo już mi jeden WUSiak powiedział że zapomniał całkiem o tym projekcie, nie ma teraz $, i że najchętniej by się wymiksował. Hiszpanów też paru nie zapłaciło jeszcze nawet II raty, więc jak się sytuacja nie rozwiąże z nimi do końca tygodnia dostaną zwrot I wpłaty i serdeczne buk zapłać. 2-3 sztuki na bank wrócą do puli, więc jak komuś kitę podpali chcica - to dajcie znać, inaczej pójdą na hiszpańską listę rezerwową i będzie finał pieśni.
zatem czas policzyć swoje możliwości, bo sprawa pilna
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-05-14, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Alamos jest lepszy od Chucka i nigdy nie śpi - a jak wygląda jakby spał tzn. że czuwa i wprowadza w błąd swoich wrogów żeby się odkryli
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#629 Wysłany: 2014-05-14, 18:31
Svedos napisał/a:
prezesso, nooooo popierdalam jak BTR-ek, przysłowiowe 8 godzin....od 8 do 8 , a w zasadzie to do 23 i wyglądam jak zombi, a prezes mnie tylko pogania .....albo ja jego
ale mnie chodzi o to, że na zdjęciu tokaja data sprzedaży jest 30.05.2014
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-05-14, 18:31, w całości zmieniany 1 raz